670GTX not working, MP 3.1 , 10.8.3 2013

Voir le sujet précédent Voir le sujet suivant Aller en bas

670GTX not working, MP 3.1 , 10.8.3 2013

Message par  le Jeu 31 Jan - 3:57

2013 2013 2013
EDIT 2: Works all right in w7 but it doesn't seem to outperform my 6870 by that much, possible CPU bottleneck?





I recently bought a Asus 670 gtx DirectCU II (or some other irrelevant suffix), the version with 2 6pin (i think that there is one asus version that has 1 6+2)¨



I updated to 10.8.2 and plugged the card into slot 2 since it won't fit into slot 1. It gives me no boot screen, as expected. But when it the screen finally turns on its full white, no mouse cursor or anything.



When i plugged in my 8800 gt into slot 1, keeping the 670 in slot two so that it would be faster switching back (removed all power cables from it ofc) the computer started doing an infinite restart loop, restarting at some point after the spinny thing pops up underneath the apple during startup. I tried restarting it a few times, including starting it up in safe and from the ML disk, everything yielding the same result.



At the final restart attempt I removed the 670. Suddenly it works again. I installed the latest drivers from nVidia and put the 670 back in. Still, whitescreen.



I popped the 8800gt in and switched to windows in bootcamp, then placed the 670 back in. It seems to be working in windows fully (Im going to try some 3d games on it now) after installing drivers from the website.



Anyone know whats wrong ?

As a side note, i had a 6870 previously but it gave me a blackscreen for some reason, even after installing all the kexts (or what they are called, I'm not that good on Mac OsX unfortunately). Worked the first time in OsX tough and also worked perfectly when booted into windows.



MP 3.1, 2x2.8 xeon, 8800gt / 670, 4gb ram



Recap:



- Asus 670 gtx gives no boot screen and then full whitescreen, nothing happening for 20+ minutes



-10.8.2



-Updated drivers from website



-8800gt works when 670 is not plugged in, otherwise restart loop



-670 works under windows 7 64bit</div>


2013 2013 2013 security programming design programs game system software hardware scripting dynamic programming designs disney college program design star proxy list ecommerce Amelia Islands Amsterdam Antique Chairs Apartment for Rent Aquarium Asthma Astronomy Athletes Foot Baby Boomers Background Check Ballroom Dancing Bankruptcy Barbecues BBQs Bean Bags Bipolar Bird Houses Bird Watching Blinds Body Building Body Detox Bonsai Bowling Breast Augmentation Bronchitis Budgeting Bullying Business Mentoring Calcium Calibration Candle Making candles Careers Carpets cats Cheffing Childrens Parties Chinese Tea Christmas Decorations Comic Books Computer Training Copyright Credit Repair Criminal Records cuff links Dating Day Outings Designer Footwear Direct Mail Marketing Domain Names Drug Addiction ecommerce Educational Toys Elderly Care Electrician Essential Oils Estrogen European Travel Family Fishing Fitness Articles Fly Fishing Forums Fruit Trees Genealogy Gift Ideas Goal Setting Golf Green Decking And Patios hail loss Harley Davidson Hiking Hiking and Camping

EDIT 2: Works all right in w7 but it doesn't seem to outperform my 6870 by that much, possible CPU bottleneck?





I recently bought a Asus 670 gtx DirectCU II (or some other irrelevant suffix), the version with 2 6pin (i think that there is one asus version that has 1 6+2)¨



I updated to 10.8.2 and plugged the card into slot 2 since it won't fit into slot 1. It gives me no boot screen, as expected. But when it the screen finally turns on its full white, no mouse cursor or anything.



When i plugged in my 8800 gt into slot 1, keeping the 670 in slot two so that it would be faster switching back (removed all power cables from it ofc) the computer started doing an infinite restart loop, restarting at some point after the spinny thing pops up underneath the apple during startup. I tried restarting it a few times, including starting it up in safe and from the ML disk, everything yielding the same result.



At the final restart attempt I removed the 670. Suddenly it works again. I installed the latest drivers from nVidia and put the 670 back in. Still, whitescreen.



I popped the 8800gt in and switched to windows in bootcamp, then placed the 670 back in. It seems to be working in windows fully (Im going to try some 3d games on it now) after installing drivers from the website.



Anyone know whats wrong ?

As a side note, i had a 6870 previously but it gave me a blackscreen for some reason, even after installing all the kexts (or what they are called, I'm not that good on Mac OsX unfortunately). Worked the first time in OsX tough and also worked perfectly when booted into windows.



MP 3.1, 2x2.8 xeon, 8800gt / 670, 4gb ram



Recap:



- Asus 670 gtx gives no boot screen and then full whitescreen, nothing happening for 20+ minutes



-10.8.2



-Updated drivers from website



-8800gt works when 670 is not plugged in, otherwise restart loop



-670 works under windows 7 64bit</div>


Home Automation Home Business Home Schooling Homeopathy Honeymoon Hydroponic Garden Identity Theft Jazz Job Hunting Preparation Joint Venture Landscape Design Latin Dance Law School Lawn Care Lean Manufacturing license Local Recreation Locksmith Marriage Meditation Metal Detector Mexico Mortgages Motor Homes Moving Mutual Funds Natural Insecticides Natural Insectiside Nursing Assistant Obsessive Compulsive Disorder Online Dating Origami Outdoor Swing Outsourcing Paintball Penny stocks Pet Grooming Pet Insurance Pet Parrots Pets Photography Physiotherapy Potty Training Power Tools Private Investigation Prom Hairstyles Prototyping Public Domain Rawfood Diet Recycling Resume Safari Vacations Salad and Dressing Ideas Scholarship Scuba Diving Self Improvement Setting Goals Single Parenting Skiing Skiing Locations Skin Care small business Snowmobiles social networking Spectrum Analysers Spiders Sports Apparel Sports Nutrition Spring Makeup Stained Glass Stress Student Loan Bad Credit Summer Animal Care Summer Fashion Trends Summer Fitness Summer Heat Summer Jobs Summer Savings Summer Travel Summer Vacations Supercross Surround Sound Sweeteners Swimming Pool Ownership Taekwondo Tattoo Technology And Gadgets Termites Time Management Timeshare Toy Trains Trademarks Trading Triathlon Trophies Vacuum Cleaners Vegetarian Vitamins and Supplements Wedding Etiquette Wedding Themes Wheelchair Lifts Wild Flowers Windsor Pilates Working Dogs2013 2013 2013


points : 0

Voir le profil de l'utilisateur

Revenir en haut Aller en bas

Voir le sujet précédent Voir le sujet suivant Revenir en haut

- Sujets similaires

 
Permission de ce forum:
Vous ne pouvez pas répondre aux sujets dans ce forum